Blestemul Tinerilor
~ Întunericul ieșit din Purgatoriu în trecut devine din ce în ce mai puternic. ~
~ Noua lor putere a declanșat un blestem asupra tuturor tinerilor, reducându-le forța la minim. ~
~ Gardienii vechilor hărți lucrează zi și noapte pentru a oferi eroilor noștri o nouă putere. ~
~ Doar cu ajutorul lor vom putea sigila locurile antice uitate, acum corupte de întuneric. ~
Noul Update va fi implementat pe data de 03/02/2022
Întunericul

Așa cum deja știți cu toții, nu trecem prin momente bune. Odată cu deschiderea Purgatoriului,
toate hărțile și evenimentele au fost învăluite de întuneric.
Mulți războinici au încercat să readucă lumina, dar din păcate nimeni nu a reușit.
Până acum!!
Se pare că Gardienii Vechilor Hărți au găsit o soluție!
Așteaptă, nu te grăbi, acum îți voi explica totul...
Lumina Speranței

Se pare că punctul slab al întunericului sunt tocmai tinerii, datorită sufletelor lor încă pure.
Ei vor trebui să purifice vechile hărți.
Gardienii noștri au făcut o treabă excelentă de la dispariția vechilor seturi,
reconfigurându-le mult mai puternice decât înainte.
Să nu mai pierdem timpul, te las în mâinile lor, ei îți vor explica totul.
Valea Întunecată

"Salut, tânăr războinic, toate speranțele noastre sunt acum în mâinile tale, nu ne dezamăgi.
Eu, împreună cu ceilalți gardieni, am găsit o soluție pentru toate problemele noastre.
Va trebui să faci exact ceea ce îți spun dacă vrei să purifici Valea!
Am reconfigurat un vechi set și l-am introdus în spiritul Văii.
Trebuie să-l găsești în întregime și să-l aduci la puterea maximă pentru a putea învinge Dungeonul Valea Întunecată!"

- De la cei 3 șefi vei dropa biletul pentru a intra în Dungeon. (Respawn 10m).
- Din cele 5 pietre metin vei dropa noul Set de Cupru. (Respawn 10m).
- De la monștri vei dropa itemele necesare pentru a îmbunătăți setul.

Dungeon Valea Întunecată

- Pentru a intra în dungeon, trebuie să aduci un Bilet de la NPC-ul "Dungeonuri Întunecate" aflat în Munte.
- Poți intra între nivelul 15 și 65.
- Trebuie să ai întregul Set de Cupru +9 pentru a finaliza Dungeonul, altfel monștrii nu vor primi suficient de mult damage.
- Vei avea un timp limitat pentru a îndeplini sarcinile. La fiecare sarcină îndeplinită vei primi timp suplimentar.
La finalul Dungeonului, îl vei găsi pe Gardian în persoană pentru a-ți oferi recompensa:
- 1 Cufăr al Văii.
- 2 Cufere ale Văii dacă ai Mount-ul Gardianului.

În cufere vei găsi un Skin de Armă Anti Sura (30G).
Bonus:
20% puternic împotriva Sura
+
1-3 bonusuri personalizabile cu Încântă Costum și Transformă Costum.
Deșertul Întunecat

"Salut, tânăr războinic, toate speranțele noastre sunt acum în mâinile tale, nu ne dezamăgi.
Eu, împreună cu ceilalți gardieni, am găsit o soluție pentru toate problemele noastre.
Va trebui să faci exact ceea ce îți spun dacă vrei să purifici Deșertul!
Am reconfigurat un vechi set și l-am introdus în spiritul Deșertului.
Trebuie să-l găsești în întregime și să-l aduci la puterea maximă pentru a putea învinge Dungeonul Deșertul Întunecat!"

- Din cele 5 pietre metin vei dropa noul Set de Aur. (Respawn 10m).

Dungeon Deșertul Întunecat

- Pentru a intra în dungeon, trebuie să aduci un Bilet de la NPC-ul "Dungeonuri Întunecate" aflat în Munte.
- Trebuie să ai întregul Set de Aur +9 pentru a finaliza Dungeonul, altfel monștrii nu vor primi suficient de mult damage.
- Vei avea un timp limitat pentru a îndeplini sarcinile. La fiecare sarcină îndeplinită vei primi timp suplimentar.
La finalul Dungeonului, îl vei găsi pe Gardian în persoană pentru a-ți oferi recompensa:
- 1 Cufăr al Deșertului.
- 2 Cufere ale Deșertului dacă ai Mount-ul Gardianului.

În cufere vei găsi un Skin de Armă Anti Warrior (30G).
Bonus:
20% puternic împotriva Warrior
+
~ Întunericul ieșit din Purgatoriu în trecut devine din ce în ce mai puternic. ~
~ Noua lor putere a declanșat un blestem asupra tuturor tinerilor, reducându-le forța la minim. ~
~ Gardienii vechilor hărți lucrează zi și noapte pentru a oferi eroilor noștri o nouă putere. ~
~ Doar cu ajutorul lor vom putea sigila locurile antice uitate, acum corupte de întuneric. ~
Noul Update va fi implementat pe data de 03/02/2022
Întunericul

Așa cum deja știți cu toții, nu trecem prin momente bune. Odată cu deschiderea Purgatoriului,
toate hărțile și evenimentele au fost învăluite de întuneric.
Mulți războinici au încercat să readucă lumina, dar din păcate nimeni nu a reușit.
Până acum!!
Se pare că Gardienii Vechilor Hărți au găsit o soluție!
Așteaptă, nu te grăbi, acum îți voi explica totul...
Lumina Speranței

Se pare că punctul slab al întunericului sunt tocmai tinerii, datorită sufletelor lor încă pure.
Ei vor trebui să purifice vechile hărți.
Gardienii noștri au făcut o treabă excelentă de la dispariția vechilor seturi,
reconfigurându-le mult mai puternice decât înainte.
Să nu mai pierdem timpul, te las în mâinile lor, ei îți vor explica totul.
Valea Întunecată

Va trebui să faci exact ceea ce îți spun dacă vrei să purifici Valea!
Am reconfigurat un vechi set și l-am introdus în spiritul Văii.
Trebuie să-l găsești în întregime și să-l aduci la puterea maximă pentru a putea învinge Dungeonul Valea Întunecată!"

- Din cele 5 pietre metin vei dropa noul Set de Cupru. (Respawn 10m).

Dungeon Valea Întunecată

- Trebuie să ai întregul Set de Cupru +9 pentru a finaliza Dungeonul, altfel monștrii nu vor primi suficient de mult damage.
- 1 Cufăr al Văii.
- 2 Cufere ale Văii dacă ai Mount-ul Gardianului.

În cufere vei găsi un Skin de Armă Anti Sura (30G).
Bonus:
20% puternic împotriva Sura
+
Deșertul Întunecat

Va trebui să faci exact ceea ce îți spun dacă vrei să purifici Deșertul!
Am reconfigurat un vechi set și l-am introdus în spiritul Deșertului.
Trebuie să-l găsești în întregime și să-l aduci la puterea maximă pentru a putea învinge Dungeonul Deșertul Întunecat!"

- Din cele 5 pietre metin vei dropa noul Set de Aur. (Respawn 10m).

Dungeon Deșertul Întunecat

- Trebuie să ai întregul Set de Aur +9 pentru a finaliza Dungeonul, altfel monștrii nu vor primi suficient de mult damage.
- 1 Cufăr al Deșertului.
- 2 Cufere ale Deșertului dacă ai Mount-ul Gardianului.

În cufere vei găsi un Skin de Armă Anti Warrior (30G).
Bonus:
20% puternic împotriva Warrior
+